Намерете ни: с. Хаджидимитрово, общ. Свищов Обадете ни се: 0882 28 76 40 Пишете ни: elixir_bg@abv.bg
Начало  »  Новини  »  ЗВЕЗДНИ УСПЕХИ НА ПОЛЕТО КРАЙ ПАСКАЛЕВО!

ЗВЕЗДНИ УСПЕХИ НА ПОЛЕТО КРАЙ ПАСКАЛЕВО!

03.09.2018 г.

Под мотото – ЗВЕЗДНА СЕЛЕКЦИЯ за поредна година Caussade Semences проведе своята традиционна платформа на 13.08. в село Паскалево.

Домакин на открития полски ден беше фирма БИО ООД с управител Живко Василев. Присъстващите фермери имаха възможността да се запознаят със звездната селекция:
– хибриди царевица, слънчоглед и сорго на Caussade Semences
– листни торове и биостимулатори на Ecofol
– комплексни минерални торове на Elexir Zorka
– подукти за растителна защита на BASF

След освежаващ welcome земеделците имаха възможност да се информират за най-правилното приложение на продуктите на четирите фирми.

Пред гостите управителката на Caussade Semences за България – Божана Гандева – заяви : „Отново сме вложили много усилия и опит с една единствена цел – Вие, уважаеми фермери, да бъдете още по-ефективни в своите начинания.”

След официалната част, гостите имаха възможността да се потопят в една много различна атмосфера.

Пиано бар на полето и освежаващи коктейли от един от най-добрите бармани в България.

Още новини

АГРА 2019

АГРА 2019

27.02.2019 г.
За четвърти пореден път екипът на ЕЛЕКСИР БГ учатва на международната селскостопанска изложба.
„Агра е единственото изложение в България, където участват научните институти от Селскостопанската академия. Широко са представени съвременните методи... Виж още
НАЗ ПРОВЕДЕ ОСМИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР

НАЗ ПРОВЕДЕ ОСМИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР

03.12.2018 г.
Националната асоциация на зърнопроизводителите проведе за осма по ред година Национален Агро Семинар. Ежегодният форум се проведе на 29 и 30 ноември 2018 г. в Гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив, под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът?.
Прест... Виж още
АГРА 2018

АГРА 2018

01.06.2018 г.
Международната селскостопанска изложба АГРА се нарежда сред най-големите икономически събития за агробизнеса в Югоизточна Европа. Тя събира най-креативните и най-успешните компании и научни институти от отрасъла. Провежда се под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България.... Виж още