Намерете ни: с. Хаджидимитрово, общ. Свищов Обадете ни се: 0882 28 76 40 Пишете ни: elixir_bg@abv.bg
Начало  »  За нас

За нас

За нас

Елексир БГ е търговски представител за територията на Република България на Сръбския завод производител на комплексни минерални торове Elixir Zorka, разположен в гр. Шабац, Сърбия.


Производствения капацитет на завода е над 300 000 тона годишно. Продуктите му са изключително добре приети, както Сръбския така и в редица други пазари като: България, Румъния, Унгария, Италия, Словения, Македония, Босна, Хърватска и др.
Компанията е основана през юни 2014 година, която е и стартовата за нея, като дистрибутор на новото поколение висококачествени продукти за наторяване.


Само за два сезона 2014/15 тя се превърна в основен доставчик на NPK торове за всички участници на торовия пазар в България, както и надежден партньор на много земеделски производители.


Гамата от продукти включва разнообразие от формулации NP, NPK, PK, SSP, AmoSulfan, микро-гранулирани торове. От лятото на 2016 година стартира и производството на торове с висока концентрация на фосфор - MAP, DAP, TSP, които се произвеждат във втората фабрика на производителя, разположена в гр. Прахово, Сърбия.


Складовата база и офиса на фирмата се намират в с. Хаджидимитрово, общ. Свищов.


Екипът на фирмата е изграден от квалифицирани и опитни специалисти по продажбите и консултациите в областта на торенето на земеделските култури.


Продуктите, които се разпространяват на Българския пазар на минерални торове са с изключително високо качество по отношение на състава на хранителните елементи, здравината на гранулата, нейната разтворимост и усвояване на хранителните елементи от растенията.


Логистичните възможности на Елексир БГ са както по суша, така и по вода. Формулации от торове могат да се изработват и по желание от клиента, като предварително се заявят определени количества комплексен тор.

Последни новини

АГРА 2019

АГРА 2019

27.02.2019 г.
За четвърти пореден път екипът на ЕЛЕКСИР БГ учатва на международната селскостопанска изложба.
„Агра е единственото изложение в България, където участват научните институти от Селскостопанската академия. Широко са представени съвременните методи... Виж още
НАЗ ПРОВЕДЕ ОСМИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР

НАЗ ПРОВЕДЕ ОСМИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР

03.12.2018 г.
Националната асоциация на зърнопроизводителите проведе за осма по ред година Национален Агро Семинар. Ежегодният форум се проведе на 29 и 30 ноември 2018 г. в Гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив, под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът?.
Прест... Виж още
ЗВЕЗДНИ УСПЕХИ НА ПОЛЕТО КРАЙ ПАСКАЛЕВО!

ЗВЕЗДНИ УСПЕХИ НА ПОЛЕТО КРАЙ ПАСКАЛЕВО!

03.09.2018 г.
Под мотото ЗВЕЗДНА СЕЛЕКЦИЯ за поредна година Caussade Semences проведе своята традиционна платформа на 13.08. в село Паскалево.
Домакин на открития полски ден беше фирма БИО ООД с управител Живко Василев. Присъстващите фермери имаха възможността да се... Виж още